Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

ANALIZATOR CUANTIC
  dr. Stefan Mereuta Gheorghe

Quantum Magnetic Analyzer
 Dispozitiv pt “biotestare wellness”
Importat de SC Fitness Land SRL
Unul din cele mai la indemana si performante sisteme de evaluare a starii de wellness (sanatatea energetica si psiho-fizica) a organismului
Descrierea produsului
Sistemul Quantum Magnetic Analyzer functioneaza pe baza principiului quantic al rezonantei electro-magnetice.
Corpul uman este un agregat format dintr-un numar imens de celule ce se afla intr-o continua miscare, dezvoltare, diferentiere, regenerare, degenerare. Celulele se reinnoiesc prin diviziune celulara, 25 de milioane de celule se divid intr-o secunda la un adult, iar celulele sangelui se reinnoiesc cam 100 de milioane pe minut. In procesul de diviziune si crestere, nucleele si electronii ce orbiteaza in jurul nucleelor sunt incarcate electric si se misca cu o viteza foarte mare, emitand constant unde electromagnetice.
Semnalele undelor electromagnetice emise de corpul uman reprezinta starea specifica a organismului uman din acel moment si acestea sunt diferite in functie de starea corpului, sanatate, boala, etc. Daca putem determina aceste semnale electromagnetice, putem determina starea corpului.
Medicina cuantica considera ca motivul fundamental al imbolnavirii noastre este ca spinul electronilor din afara nucleelor se schimba, impreuna cu orbita lor, aceasta implicand schimbarea atomilor, schimbarea biomoleculelor, schimbarea biomoleculelor mari, schimbarea celulelor si in final schimbarea organelor. Deoarece electronul este un corp incarcat electric, atunci cand spinul si orbita electronilor aflati in afara nucleului se modifica, undele electromagnetice emise de atomi se vor schimba. Energia undelor schimbarilor electromagnetice datorate schimbarilor fizice si ale hranei, este extrem de slaba, de ordinul nanogauss sau microgauss.  Frecventa si energia campului magnetic slab al pielii, determinata direct sau tinand un senzor in mana, este amplificata de instrument si procesata de un calculator. Apoi prin compararea cu spectrul de rezonanta al standardului cuantic al disfunctiilor(bolilor) si cu indicatorii nutritionali setati dispozitiv se primeste informatia referitoare la valoarea cuantica, ce poate fi pozitiva sau negativa. Marimea valorii cuantice indica natura si extinderea disfunctiilor(bolilor) si a nivelelor elementelor sau compusilor legati de nutritie. In final rezultatele sunt analizate de un specialist.

Functionarea este similara cu principiul ascultarii posturilor de radio. Exista multe unde radio ce sunt emise pe diferite frecvente. Daca doriti sa ascultati un anume post, puteti comuta radioul pe frecventa corespunzatoare, in acel moment apare rezonanta si asa puteti asculta postul de radio dorit.
Quantum Magnetic Analyzer are ca principiu de functionare analiza cuantica a rezonantei magnetice (ACRM) si implica inovatii de tehnologie avansata din medicina, bio-informatica, inginerie si din alte domenii. Folosind medicina cuantica ca baza teoretica, acest echipament electronic colecteaza campul magnetic slab al celulelor corpului uman, il analizeaza si determina starea de sanatate a persoanei testate, principalele sale probleme, scotand in evidenta recomandari standard de prevenire a bolilor.
ACRM este un ghid individual pentru aflarea starii de sanatate a intregului corp si are avantajul caeste complet, non-invaziv, practic, simplu, rapid, economic. El aduce o mare contributie la cauza sanatatii umane, avand o gama larga de dezvoltare si aplicatie, datorita dezvoltarii si profunzimii cercetarii stiintifice care sta la baza functionarii sale.

Caracteristicile aparatului

Creaza un profil de risc cu disfunctiile care exista dar nu prezinta simptome evidente

Daca apar schimbari patologice in aproximativ 10 celule, analizatorul poate evidentia aceste schimbari patologice si poate prezice posibilitatea aparitiei bolii. Actionand in acest moment, pacientul va putea preveni in mod eficient diverse boli cronice.
Viteza si acuratete

Se pot obtine in cateva minute diversi indicatori ai starii pacientului. Baza de date a sistemului a fost stabilita pe baza unei metode stiintifice, a statisticilor strict referitoare la sanatate si pe demonstratiile unui mare numar de cazuri clinice, care duc la o buna acuratete a analizelor.
Non-invazivitate si fara dureri
Analiza va arata starea de sanatate a pacientului fara analize de laborator sau alte proceduri complicate.
Simpla si facila
Se opereaza usor si, in general, se pot interpreta rezultatele dupa o scurta scolarizare. Analiza se poate face in orice loc (acasa, cabinete de sanatate, sala welness, sala de frumusete si intretinere corporala)  in orice moment, economisind timpul pacientilor.

Controlul sanatatii
Dupa analiza se va intocmi un plan personal de control al sanatatii, ce va fi in functie de recomandarile expertului in sanatate.
A curma boala din radacina
Verificarile regulate vor reaminti diversi indicatori ai starii de sanatate a pacientului, la care trebuie acordata atentie sporita, pentru a preveni bolile.

RAPOARTE
1. Calitatile fizice de baza
2. Continutul de zahar din sange
3. Boli de oase
4. Densitatea mineralelor din oase
5. Sistemul nervos al creierului
6. Sistemul cardio-vascular si cerebro-vascular
7. Functia vezicii biliare
8. Functia gastrointestinala
9. Ginecologie    
10. Toxine umane
11. Functia rinichilor 
12. Functia ficatului
13. Functia plamanilor      
14. Functia pancreasului
15. Boli reumatice ale oaselor
16. Elemente (Ca, Fe, Se, Pg,Zn, vitamine, etc).          
17. Functia sexuala masculina/ feminina
18. Prostata        
19. Sistemul endocrin
20. Sistemul imunitar    
21. Analiza sanilor
22. Testul functionarii pielii
23. Elementele sanatatii umane

 

Procedurile de testare:

 • Inainte de a conecta calculatorul la curent, asigurati-va ca senzorul este bine conectat si ca printerul si celelalte echipamente functioneaza normal.
 • Inregistrati datele de baza ale fiecarei persoane testate (nume, sex, varsta, etc.).
 • Porniti calculatorul si verificati daca celelalte echipamente functioneaza corect.
 • Rugati pacientul sa se relaxeze, sa nu vorbeasca si sa respire normal.
 • Rugati pacientul sa ia senzorul in mana dreapta sau stanga.
 • Inchideti toate celelalte aplicatii si deschideti ACRM testare.
 • In timpul testarii nu trebuie sa atingeti pielea persoanei.
 • Mana ar trebui sa stranga natural senzorul si sa nu se miste.
 • Dupa ce s-a terminat testarea, senzorul trebuie curatat.

Cerintele mediului de testare:

 • Camera de testare sa fie curata si linistita.
 • Indepartati toate obiectele metalice si toate aparatele de comunicare din preajma persoanei testate.
 • Cei care au instalat un pacemaker nu vor fi testati.
 • In timpul testarii, asigurati-va ca alimentarea cu enegie si sistemul de testare sunt intr-o buna stare de functionare.
 • In timpul testarii urmariti procedurile de operare.
 • Dupa testare, inchideti calculatorul si curatati senzorul.

Cerintele persoanei testate:

 • Nu ar trebui sa bea cafea, sau vin si sa nu ia medicamente si produse parafarmaceutice doua zile inainte de testare.
 • Sa aiba o viata normala si sa doarma bine doua zile inaintea testarii.
 • Daca a avut o activitate intensa, sa stea 1-2 ore inaintea testarii.
 • Testarea sa se faca la  3-4 ore dupa masa (daca in ultimile 2 zile s-a mancat mai usor).
 • Daca nu pe stomacul gol.
 • Hainele sa fie lejere si calduroase.
 • Sa se scoata toate obiectele metalice si aparatele de comunicare de pe corp.
 • In timpul testarii sa se relaxeze, sa nu vorbeasca si sa respire normal.
 
 
   
   

 

 

 

Created by:

Creative Web Solutions