Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

EXPERIENTE:

B.R    S-a prezentat cu eruptii cutanate, sub tratament de mai multi ani,Aparatul a aratat ca are fierea lenesa cu bila suprainfectata. Dupa tratament indicat de aparat peste o luna, simptomele cu eruptii cutanate au disparut.

R.A  Avand valori mari de glicemie, care s-au normalizat dupa tratament adecvat de rfacere a functiei pancreasului.
I.M  Sub tartament de mai multi cu discopatie lombara. Aparatul a aratat ca lipsurile de minerale cauzeaza durerile. Dupa suplimentarea mineralelor, durerile au cedat.


M.O  operata de 10 ani cu vezica biliara, prezinta dureri mari, ca si inainte de operatie. Aparatul a pus in evidenta eliminarea mai lenta, chiar deloc a bilei pe caile biliare. Dupa tratament indicat are o stare generala buna fara dureri si nu trebuie reoperat.

S.M.A. 60 ANI S-A PREZENTAT CU NEVI INTERDIGITALI. AVEA 2 ALUNITE INTRE DEGETELE DE LA PICIORUL STANG , DINTRE CARE UNA ERA NELINISTITA. A FOST OPERATA, CU ANESTEZIE LOCALA, NEVUL EXTIRPAT S-A TRIMIS LA ANALIZA, IAR ACUM S-A VINDECAT COMPLET. CU O INTERVENTIE MINORA S-A SALVAT O VIATA.

S.I. 40 ANI  DERMATITA PERIORALA ; CU TOATE CA ACEASTA AFECTIUNE ESTE DE MULTI ANI , DUPA NICI  2 LUNI DE TRATAMENT AFECTIUNEA S-A VINDECAT.  IAR PACIENTA ESTE FOARTE MULTUMITA.  

F.O. 14 ANI  CU ACNEE NODULO-CHISTICA , SE AFLA IN TRATAMENT LA NOI DE 3 LUNI SI FATA I-A REVENIT COMPLET. ESTE MAI MULT DECAT MULTUMITA.

A.R. 17 ANI ACNEE PAPULO-PUSTULOASA , CU TOATE CA ERA SCEPTICA SI NEASCULTATOARE, ACUM ARE O FATA DE INVIDIAT.                               

B.I . 35 ANI ANGIOM TRAUMATIZAT (CU TOATE CA A FOST SUPUS MEREU TRAUMELOR) SA VINDECAT, FIIND ELACTROCAUTERIZAT.INTERVENRIA A FOST FACUTA LA TIMP.

B.A . 71 ANI VERUCA SEBOREICA S-A REZOLVAT PRIN ELECTROCAUTERIZARE. LA ORCE VARSTA SE POATE INTREVENI. ARE DIN NOU INCREDERE IN VIATA.

B.A. 35 ANI MELANOM MALIGN DEPISTAT LA TIMP PRIN DERMATOSCOPIE.S-A SALVAT O VIATA. MULTUMIM LUI DUMNEZEU CA NE DA PUTERE.

I..T. 29 ANI NEV NEVOCELULAR ATIPIC  DESCOPERIT PRIN DERMATOSCOPIE. S-A FACUT EXCIZIE CHIRURGICALA, EXMEN HISTOPATOLOGIC , CAZ REZOLVAT.

O.S. 88 ANI ECZEME CORP SI MANI ,VINDECAT IN NUMAI O SAPTAMANA(SPUNE DOMNUL O. S. CA A FOST LA FOARTE MULTI MEDICI SI CA ACESTE ECZEME LE ARE DE CEL PUTIN 8 ANI SI CA A FCUT FOARTE MULTE TRATAMENTE , DAR FARA NICI UN REZULTAT ) ESTE UIMIT DE ASA UN REZULTAT SI ESTE FOARTE FERICIT CA A SCAPAT DE ASA UN CHIN, NU MAI SPERA MAI ALES LA VARSTA LUI, NU STIE CUM SA NE MULTUMEASCA, ZANBESTE DE FERICIRE.                                                                                                                

J. L. 62 ANI  ULCEREVARICOSE LA AMBELE GAMBE MAI MULT DE 10 ANI IN 2 LUNI SUB TRATAMEMT IN CABINETUL NOSTR RANILE S-AU INCHIS COMPLET. ESTE UIMIT , NU VINE SA CREADA CA MAI EXISTA TRATAMENTE VINDECATOARE.LA ORCE TRATAMENT FACUT ANTERIOR NU AVEA NICI UN REZULTAT. A SCAPAT SI CHIN SI DE GRIJA BANILOR DATI PE TRATAMENT .                      

La cabinetele nosatre din noiembrie 2009 de la deschidere s-au prezentat peste 2000 pacienti. Cea mai mare parte la cabinetul de dermatologie, dar si la cabinetele de psihologie, psihiatrie pediatrica, ginecologie, cardiologie. In continuare va asteptam pentru investigatii.                              

TOTI PACIENTII POT BENEFICIA DE ACESTE EXAMENE!

   
Created by:

Creative Web Solutions